Pagini Officiale RomaniaLGT


Korupt4Life
 Share

Recommended Posts

Salutare dragi colegi !
In acest topic va voi lasa si prezenta cateva pagini detinute de RomaniaLGT:

 

  1. FACEBOOK  ▹ Aceasta este grupul nostru de FaceBook deschis tuturor ce doresc sa faca parte din comunitate sau cei ce doresc sa urmareasca postarile noastre.
  2. STEAM  ▹ Acesta este grupul de steam destinat tuturor membrilor nostri pentru a fi la zi cu anunturile despre convoaie si alte anunturi ale comunitati de exemplu: Evenimente; Sedinte; Giveaway-uri.
  3. TRUCKERSMP  ▹ Aici avem VTC-ul (Virtual Truck Company) gazduit de Comunitatea TruckersMP si este facut cu scopul de a putea sa se vada membri ce sunt intr-o comunitate de catre STAFF-ul TMP si/sau de alti membri din alte comunitati ce incearca sa recruteaza membri.
  4. TRUCKSBOOK  ▹ Aici veti gasi Firma noastra pe TrucksBook, daca nu stiti ce este o sa va spun eu ! TrucksBook este o aplicatii de inregistrat KM in cadrul Companiei ce pe noi ne ajuta sa vedem activitatea membrilor, implicarea lor si interesul pentru aceasta firma ! Va fi deschis alt topic unde va voi explica eu cum sa il folositi/instalati/configurati.
  5. INSTAGRAM  ▹ Aici veti gasii pagina officiala de instagram + toate postarile de la convoaiele officiale si/sau nationale & internationale.
  6. YOUTUBE  ▹ Aici aveti canalul official de YouTube al comunitatii, va asteptam cu un subscribe/like/share. Pe acest canal vor fi incarcate evenimente si live-uri ale comunitatii.
  7. DISCORD GAMING  Aici aveti discordul official de gaming detinut de RomaniaLGT, acest discord e deschis pentru toata lumea. Discord-ul are in nume KingZ deoarece www.kingz.ro este unul dintre domenile detinute de noi si pus la dispozitia voastra ,a celor ce isi cauta o comunitate sa se afilieze sub domeniul nostru. Avem si pe acest domeniu Forum / Panel(In cazul sv de samp sau mta). 

 

Va multumesc pentru atentia acordata si va urez o zi/seara buna !

Cu Stima, @Adita Adr

Director Executiv RomaniaLGT

 

Edited by Adita Adr
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share